Pinuh otomatis Sachets Leutik Kana Big Open Sungut Woven Sacks Mesin Packaging Menengah

Pondok Description:

Otomatis Kantong Dahar Mesin bungkusan (Double silo Tipe)
Rincian:
prosés Produksi: sackets → conveyor horizontal → conveyor lamping Double → speed tinggi conveyor → kantong cacah mesin → kantong dahar mesin mesin → otomatis jahit otomatis → anyaman kantong kaluaran conveyor
Main parameter teknis:
1 rentang bungkusan: 150g ~ 1000g sachet produk
2. bungkusan Bahan: kantong kertas, anyaman kantong (dijejeran ku pilem PP / pe)
speed 3. Packing: 4 ~ 14 anyaman tas / mnt, (40 ~ 180 pouches / mnt)
(speed rada robah nurutkeun produk béda)
4. formulir ranking: baiting silo tunggal, sakaligus tunggal peletakan

 

 


jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk
Kategori Produk
Émbaran parusahaan
Sértipikasi
FAQ
Taros Kami
Panjelasan Produk

Video Description

parameter produk

Designed for small sachets into big woven bag,like seeds/ detergent powder sachets repack into woven bagwoven sacks packing machine

Otomatis Kantong Dahar Mesin bungkusan (Double silo Tipe)

proses produksi:

sackets → conveyor horizontal → conveyor lamping Double → speed tinggi mesin conveyor → kantong cacah → otomatis kantong dahar mesin mesin → otomatis jahit → anyaman kantong kaluaran conveyor

 

parameter teknis utama:
1 rentang bungkusan: 150g ~ 1000g sachet produk
2. bungkusan Bahan: kantong kertas, anyaman kantong (dijejeran ku pilem PP / pe)
speed 3. Packing: 4 ~ 14 anyaman tas / mnt, (40 ~ 180 pouches / mnt)
(speed rada robah nurutkeun produk béda)
4. formulir ranking: baiting silo tunggal, sakaligus tunggal peletakan

 

sampel kantong

woven sacks pouch

detil mesin

woven sacks packing machine1

woven sacks packing machine2

woven sacks packing machine3

Émbaran parusahaan

1. Hefei IECO Intelligent Equipment CO., LTD (CHANTEC PACK) aya di Kota Hefei, Propinsi Anhui - salah sahiji kota sains sareng pendidikan anu paling terkenal di Cina.

2. IECO is the professional manufacturer of vertical packaging machine(pillow bag, gusset bag, quad bag), multi-lane packaging machine(4side sealing bag, back sealing bag), premade bag rotary packaging machine(doypack, zipper pouch), case packing line(bottle into case, bag into case) and bag into bag secondary packing line.

3. IECO continuously focuses on R & D, production, installation and service of packaging machinery. It has a well experienced engineers team focused on packing industry for over 10years to design the customerised packing machine according to your own packing requirement, like product characteristics, workshop layout and sales market.

4. IECO salawasna nuturkeun standar "ngirangan biaya bungkusan, tapi jaga kualitasna".

5. IECO parantos nampi sertifikasi ISO9001 sareng CE 

6. IECO tiasa nawiskeun jasa panto-ka-panto dimana waé di dunya. Pitunjuk jarak jauh ogé tiasa ditawarkeun ku sél sareng jaringan sateuacan sareng saatos penjualan.

bengkel

Sértipikasi

1. Pangalaman 20taun kanggo mesin pengepakan otomatis

2. Kami parantos disatujuan ku CE

3. 24hours jasa na 12months garansi

4. Tiasa nawiskeun teknisi ka luar negeri pikeun komisioning

2

FAQ

1..Q: Anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik anu aya di propinsi Anhui, kota Hefei. Sareng kami gaduh palanggan di Afrika, Éropa, Amérika Kidul, Asia sareng Amérika Kalér. Punten bagikeun persyaratan pengepakan anjeun, maka kami bakal nyobian nyarankeun anjeun modél anu paling cocog sareng pidéo pabrik pabrik tilas pelanggan kami.

 

2..Q: Naon jaminan mesin anjeun?

A: 1 taun saprak mesin dugi ka pabrik pelanggan.
3.Q: Naha milih kami?
A: Tim R&D Profesional sareng anu berpengalaman, sistem kontrol kualitas anu dipercaya sareng ketat. Kami nguji sadaya produk kami sateuacan kiriman pikeun mastikeun sadayana dina kaayaan anu sampurna.

 

4.Q: Dupi anjeun tiasa ngatur téknisi anjeun pikeun masang mesin pikeun kami?

A: Leres, kami bakal nunjuk insinyur urang pikeun mancanagara pikeun masang mesin pikeun klien kami. Sareng upami anjeun gaduh tim insinyur, kami ogé nyayogikeun manual instruksi dina basa Inggris, suku cadang sareng alat pikeun dipasang.

Taros Kami

新 文档 2019-09-06 09.02.00_ 副本


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!