Va'aiga maketi mo masini fa'apipi'i

E tusa ai ma le amea e mana'omia i aso ta'itasi gaosi masini fa'apipi'io lo'o popole, o le mana'oga mo le afifiina o lo'o fa'atupula'ia fa'atuputeleina ona o le afifiina o mamanu o le auala sili lea ona taua e tusi ai mata o tagata fa'atau.E ese mai le fa'ailogaina, o le fa'apipi'iina o au oloa e mafai ona fa'atupu pe malepe ai oe i totonu o le alamanuia.

 

E tusa ai ma le lipoti 'The Future of Global Packaging to 2022', o le manaʻoga mo le afifiina o le a faʻatupulaʻia i le 2.9% e oʻo atu i le $ 980 piliona i le 2022. O le ai ai le 3% faʻatupulaia i le lalolagi faʻatau oloa ma le tuputupu aʻe i le fua faatatau faaletausaga o le 4. % i le 2018.

 

I Asia, o faʻatauga o afifi na maua mo le 36% o le aofaʻi ae o Amerika i Matu ma Europa i Sisifo o loʻo i ai sea e 23% ma le 22% i le faasologa.

 

I le 2012, o Europa i Sasaʻe o le lona fa tele o tagata faʻatau o afifiina ma le lalolagi atoa o le 6%, sosoo ai ma Amerika i Saute ma Amerika Tutotonu ma le 5%.O Sasaʻe Tutotonu o loʻo faʻatusalia le 3% o le manaʻoga o le lalolagi mo le afifiina, ae o Aferika ma Ausetalia, e tofu ma le 2% sea.

 

O lenei vaeluaga o maketi e tatau ona suia tele i le faaiuga o le 2018 ona o Asia ua valoia e fai ma sui o le 40% o manaoga o le lalolagi.

 

O le mana'oga mo le afifiina i Saina, Initia, Pasila, Rusia ma isi tamaoaiga o lo'o fa'atupula'ia o lo'o fa'atupuina e ala i le fa'atupulaia o le taulaga, fa'afaigaluegaina o fale ma faufale, le atina'eina o filifili fa'atau oloa ma le fa'atupula'ia o le soifua maloloina, ma vaega teuteu.


Taimi meli: Tes-02-2019
WhatsApp Online Chat!