Rekomandimi ditor i makinës së paketimit të produkteve të përpunuara thellë Rosa roxburghii

Vitet e fundit, zgjerimi i industrisë së përpunimit të thellë me bujqësi karakteristike vendase është bërë një lidhje e rëndësishme për të nxitur zhvillimin e mëtejshëm të ekonomisë lokale.Sot, si specialiteti Rosa roxburghii në Guizhou, Kinë, është zhvilluar nga frutat e egra në të gjithë malet në bazat e mbjelljes në shkallë të gjerë dhe industri të larmishme të përpunimit të thellë si lëngu Rosa roxburghii, Rosa roxburghii i tharë në ngrirje, pureja e rafinuar Rosa roxburghii. Rosa roxburghii të thata dhe Rosa roxburghii të konservuara, frutat e vogla kanë sjellë gjithashtu një mënyrë për t'u pasuruar.

Që nga ky vit, shumë marka të çajit të qumështit dhe shtesave ushqimore kanë lançuar një sërë produktesh të reja rreth “Rosa roxburghii”

Mund të parashikohet që me Rosa roxburghii më të njohur dhe zgjerimin e vazhdueshëm të zinxhirit industrial të përpunimit të thellë të industrisë Rosa roxburghii në vitet e fundit, ka mundësi të plota për industrinë e paketimit në rrjedhën e sipërme, dhe gjithashtu do të ketë një linjë të arsyeshme montimi paketimi. nxitur zhvillimin e industrisë.Pajisjet automatike të paketimit me avantazhet e paketimit automatik dhe paketimit sasior, pajisjet mbushëse që mund të mbushin dhe vulosin në kushte sterile, ndërtimin e ambienteve të ruajtjes së ftohtë për të përmbushur nevojat e prodhimit dhe përpunimit të magazinimit dhe logjistikës së zinxhirit të ftohtë, futja e pajisjeve frigoriferike automjetet, etj. do të fuqizojnë përmirësimin e zinxhirit të furnizimit të përpunimit të frutave dhe perimeve, do të përmirësojnë nivelin e standardizimit dhe automatizimit të industrisë së paketimit Rosa roxburghii dhe do të nxisin zhvillimin me cilësi të lartë të industrisë.

1. Makinë paketimi automatike për paketimin e qeseve me qese doypack me formë të çrregullt të pijeve automatike horizontale

 

2. Linja e etiketimit të vulosjes së kavanozëve të frutave të ruajtura me peshë mbushjejeLinja mbushëse e kavanozëve të frutave të konservuar dhe paketues kutie


Koha e postimit: Maj-11-2022
WhatsApp Online Chat!