Rekomandim ditor i makinës së paketimit të pluhurit për pjekje të parapërzier

Pluhuri i parapërzier i referohet lëndëve të para për pjekje që parapërziejnë disa lëndë të para të përdorura për pjekje sipas formulës dhe më pas ua shesin prodhuesve ose familjeve.Në fillim, pluhuri i gatshëm i përzier u përdor kryesisht në industrinë e pjekjes.Pluhuri i përzier i gatshëm shtoi materiale të ndryshme ndihmëse si pluhur fermentimi, sheqer, pluhur pjekjeje, pluhur shije dhe pluhur miell gruri sipas një proporcioni të caktuar.Mund të bëjë një tortë me gëzof dhe të butë duke e përzier me lëndët e para kryesore sipas proporcionit.Pluhuri i gatshëm i përzier mund të ndihmojë shijen dhe fermentimin e tortës, e cila është shumë e dashur nga industria e pjekjes.

Me ndryshimin dhe inovacionin e prodhuesve të pluhurit të gatshëm dhe zhvillimin e kanaleve të reja të shitjes, ky lloj pluhuri i gatshëm mund të bëhet material ndihmës i ushqimeve të tjera vetëm duke ndryshuar pak disa përbërës.Ky lavdërim bën që pluhuri i gatshëm i përzier të hyjë shpejt në treg dhe të imitohet nga industri të tjera, si të gjitha llojet e qeseve të koncentruara të supave të stazhuara.

Për të respektuar tendencën e zhvillimit të kohës, për të përmirësuar prodhimin e produkteve të gatshme pluhur të përzier, për të kursyer kostot për ndërmarrjet e prodhimit të ushqimit dhe për të përmirësuar konkurrencën në treg të produkteve të pluhurit të gatshëm të pjekjes së pjekur.Prodhuesit e makinerive të paketimit të pluhurit po përmirësojnë dhe rinovojnë gjithashtu pajisjet e tyre të paketimit.

1.Makinë paketimi pluhur mielli me qeskë vertikale VFFS me katër vulë

 

2.Makinë automatike për mbushjen e qeseve të paketimit të qeseve të paraformuara me miell misri pluhur të imët

 

3. Linja e paketimit për peshimin e paketimit gjysmë pluhur auto 25 kg ABB robot Palletizues


Koha e postimit: Maj-18-2022
WhatsApp Online Chat!