Vet du hvordan du vedlikeholder servovekten?

For å sikre at den helautomatiske servo multiheads servovekten kan opprettholde god og stabil drift til enhver tid, må vi sjekke plattformen at støtte for emballasjevekten opprettholder tilstrekkelig stabilitet, og det er ikke tillatt å koble vektkroppen og vibrasjonsutstyret direkte sammen. .Under arbeid bør materialer tilsettes jevnt for å sikre jevn, stabil og tilstrekkelig innkommende materialer.Etter å ha fullført arbeidet med hver emballasjevekt, bør stedet rengjøres i tide, og det bør kontrolleres om smøreolje må tilsettes til veiekroppen.

 

Når du bruker emballasjevekter, bør du være oppmerksom på å kontrollere arbeidsbelastningen og unngå overbelastning for å forhindre skade på sensoren.Etter utskifting av instrumentet eller sensoren, hvis det er spesielle omstendigheter, skal vektkroppen kalibreres.I tillegg bør alle komponenter i vektkroppen rengjøres og inspiseres regelmessig for å sikre at alt er normalt og for å opprettholde god renslighet av utstyret.

 

Før du slår på veiemaskinen, bør du være oppmerksom på å sørge for passende og stabil strømforsyning for emballasjevekten, og sikre god jording.Det skal bemerkes at motorreduseringen bør gjennomgå et oljeskift etter drift i 2000 timer, og deretter hver 6000. time.I tillegg, ved bruk av punktsveising for vedlikehold på eller rundt vektkroppen, bør det bemerkes at sensoren og sveisetråden ikke skal danne en strømkrets.

servovekt


Innleggstid: Nov-01-2023
WhatsApp nettprat!