Daglig vedlikeholdstips av fyllemaskin for kjøttpasta og syltetøypakkemaskin

Pakkemaskinen som brukes til å pakke flytende mat har høyere tekniske krav, asepsis og hygiene er de grunnleggende kravene, som fylling av syltetøy, ketchup, honning, sjampo, fett, hårbalsam, mykner, håndvask, majones, salatdressing, ect.Spiller ingen rolleroterende forhåndslaget væskefyllingsmaskin for pose or vertikal form fyll forseglingspasta pakkemaskin, vi chantecpack kan hjelpe soppsummer noen grunnleggende vedlikeholdstips som nedenfor:

pakkemaskin for limpose

1. Rensligheten til maskinen er et problem som vi må være oppmerksomme på.Påfyllingsbeholderen som brukes må inspiseres og rengjøres strengt for å sikre sikkerheten til den fylte maten.I tillegg til påfyllingsmaskinen for kjøttpasta, er det selvfølgelig også nødvendig med rengjøring av syltetøyfyllingsmaskinen for å holde påfyllingsverkstedet rent og ryddig.Fordi i produksjonsprosessen tabu på grunn av kvaliteten på selve fyllemaskinen, kan produksjonslinjen ikke kjøre normalt, så ved bruk av syltetøyfyllingsmaskin, bør syltetøyfyllingsmaskin ta hensyn til sterilisering, sikre renslighet.

2. Hold rørledningene til fyllemaskinen for kjøttsaus og fyllemaskinen for syltetøy rene.Alle rørledninger, spesielt de som er direkte eller indirekte i kontakt med saus, bør holdes rene.De skal vaskes hver uke, og vann skal tømmes hver dag, og hver gang skal steriliseres.For å sikre at de er rene, bør sausetanken skrubbes og steriliseres for å sikre at delene som kommer i kontakt med olje er fri for belegg og diverse bakterier.

3. Observer vannfilteret og oljetåkefilteret til de pneumatiske kombinerte delene hver dag.Hvis det er for mye vann, bør det fjernes i tide.Hvis oljenivået ikke er nok, bør olje tilsettes i tide;

4. Under produksjonen bør vi ofte observere de mekaniske delene for å se om rotasjonen og løftingen er normal, om det er noe unormalt, og om skruene er løse;

5. Kontroller jevnlig jordledningen til utstyret, og sørg for pålitelig kontakt;rengjør veieplattformen regelmessig;sjekk om den pneumatiske rørledningen har luftlekkasje og om luftrøret er ødelagt.

6. Hvis den ikke brukes på lang tid, er det nødvendig å tømme materialene i rørledningen.

7. Gjør en god jobb med rengjøring og sanitær, hold maskinoverflaten ren, fjern ofte akkumulerte materialer på vektkroppen, og vær oppmerksom på å holde det elektriske kontrollskapet rent.

8. Sensoren er en enhet med høy presisjon, høy forseglingsgrad og høy følsomhet.Det er forbudt å slå og overbelaste, og det er ikke tillatt å demontere under arbeidsprosessen.

9. Skift smøreoljen (fettet) på reduksjonsmotoren hvert år, kontroller kjedets tetthet og juster spenningen i tide.


Innleggstid: 09-november 2020
WhatsApp nettprat!