Дневна препорака на машина за пакување со претходно измешан прашок за пециво

Премешаниот прав се однесува на суровините за печење кои претходно мешаат некои суровини што се користат за печење според формулата и потоа ги продаваат на производители или семејства.На почетокот, готовиот мешан прав главно се користел во пекарската индустрија.Во готовиот мешан прашок се додаваат разни помошни материјали како што се прашок за ферментација, шеќер, прашок за пециво, прашок за вкус и прашок од пченично брашно според одредена пропорција.Може да направи бујна и мека торта со мешање со главните суровини според пропорцијата.Готовиот мешан прав може да му помогне на вкусот и ферментацијата на колачот, кој е длабоко сакан од пекарската индустрија.

Со промената и иновативноста на производителите на готови мешани прашоци и развојот на нови продажни канали, овој вид на готов мешан прав може да стане помошен материјал на друга храна само со малку менување на неколку состојки.Оваа пофалба прави подготвениот мешан прав брзо да влезе на пазарот и да биде имитиран од други индустрии, како што се сите видови зачинети концентрирани кеси за супа.

Со цел да се усогласи со развојниот тренд на времето, да се подобри производството на готови производи во прав, да се заштедат трошоците за претпријатијата за производство на храна и да се подобри конкурентноста на пазарот на производите од готови мешани прашоци од печено печиво.Производителите на машини за пакување во прав исто така ја надградуваат и иновираат опремата за пакување.

1.Вертикална VFFS Четири заптивка торбичка Машина за пакување брашно во прав со блок долната торбичка

 

2.Автоматска машина за полнење торбичка за пакување торбичка со фин прашок, ротирачко претходно формирана торбичка

 

3. Полуавтоматски прав од 25 кг линија за пакување за мерење на вреќички АББ робот Палетизатор


Време на објавување: мај-18-2022 година
WhatsApp онлајн разговор!